De Kiosk in het stadspark van Sint-Niklaas

De Kiosk stadspark Sint-Niklaas. Ontmoetingsplaats voor mensen die met het hart willen connecten. De Kiosk staat in het Stadspark van Sint-Niklaas. Het is een ideale plaats om elke donderdag samen te komen. Jullie zijn steeds welkom vanaf 19u00. Laat je niet tegenhouden door het veranderlijke Belgische weer, want de kiosk zorgt er voor dat we droog blijven!

Waarom doen we dit?
We merkten dat er nood is om écht te kunnen praten met gelijkgezinden. We zoeken bewust verbinding met elkaar om zo ons vangnet te vergroten. Er is gekozen om wekelijks samen te komen zodat er hechte nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan. Veel te veel mensen hadden het gevoel dat ze op een eilandje zaten…geïsoleerd en alleen. Daar willen we met “De Kiosk” een antwoord op bieden.
We merken dat deze wekelijkse ontmoetingen een houvast of een lichtpuntje zijn.

Voor wie is dit?
Iedereen is welkom!
Ondertussen is er een heel diverse groep ontstaan! Zowel alleenstaanden, ouders, kinderen, koppels en jongeren vinden hun weg naar “De Kiosk”. Er is een fantastisch mooi groepsgevoel gegroeid dat onze onderlinge verschillen overstijgt.

Wat doen we?
Tussen 19u00 en 21u00 komen we gezellig samen, al durft het wel al eens wat later worden ook! Er ontstaan, heel spontaan, kleinere groepjes waarin mensen praten over wat hen bezig houdt. Zonder oordeel. Er wordt uiteraard ook veel geknuffeld en gelachen!
Voel je vrij om zelf ook iets mee te brengen om te drinken.

Wie zijn we?
In augustus 2021 kwamen Anne en Vicky elkaar tegen en voelde de noodzaak om in eigen stad een initiatief op te richten om nieuwe mensen te ontmoeten en in verbinding te komen met elkaar.

De connecties zijn diepgaander.

Het doet me deugd om te ervaren dat de nieuwe ontmoetingen rap diepgang hebben. Terwijl er vaak ook plezier gemaakt wordt. Als ik paar keer niet kan komen dan mis ik mijn “kiosk”-vrienden.
A.V.

Je houd misschien ook van..

×